Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g167g300kcal4.2g13.3g25g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g400g680kcal80g0g40g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)417g1458kcal53.3g290.3g7.9g13.3g
Plus maito (Valio), annos 100g83g33kcal4.2g4.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 137g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Ingman Pohjanpoika juusto125g494kcal30g2.5g40g0g
Tomaatti, tuore167g34kcal1g6.3g0.5g2.3g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g6464kcal383.6g647.2g255.4g35.6g
Valittu annoskoko1710g3232kcal191.8g323.6g127.7g17.8g
Annoskoko puolitettuna855g1616kcal95.9g161.8g63.9g8.9g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445