Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g33g60kcal0.8g2.7g5g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g80g136kcal16g0g8g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)83g292kcal10.7g58.1g1.6g2.7g
Plus maito (Valio), annos 100g17g6.7kcal0.8g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Ingman Pohjanpoika juusto25g99kcal6g0.5g8g0g
Tomaatti, tuore33g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g1293kcal76.6g129.6g51g7.2g
Valittu annoskoko342g646kcal38.3g64.8g25.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna171g323kcal19.2g32.4g12.8g1.8g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445