Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g400g720kcal10g32g60g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g960g1632kcal192g0g96g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1000g3500kcal128g697g19g32g
Plus maito (Valio), annos 100g200g80kcal10g9.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Ingman Pohjanpoika juusto300g1185kcal72g6g96g0g
Tomaatti, tuore400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8212g15521kcal920.8g1554g613.4g85.8g
Valittu annoskoko4106g7761kcal460.4g777g306.7g42.9g
Annoskoko puolitettuna2053g3880kcal230.2g388.5g153.4g21.5g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445