Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g50g90kcal1.2g4g7.5g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g120g204kcal24g0g12g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)125g437kcal16g87.1g2.4g4g
Plus maito (Valio), annos 100g25g10kcal1.2g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Ingman Pohjanpoika juusto38g148kcal9g0.7g12g0g
Tomaatti, tuore50g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g1939kcal115g194g76.6g10.6g
Valittu annoskoko513g970kcal57.5g97g38.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna257g485kcal28.8g48.5g19.2g2.7g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445