Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g67g120kcal1.7g5.3g10g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g160g272kcal32g0g16g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)167g583kcal21.3g116.1g3.2g5.3g
Plus maito (Valio), annos 100g33g13kcal1.7g1.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Ingman Pohjanpoika juusto50g197kcal12g1g16g0g
Tomaatti, tuore67g14kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g2585kcal153.4g258.8g102.2g14g
Valittu annoskoko684g1293kcal76.7g129.4g51.1g7g
Annoskoko puolitettuna342g646kcal38.4g64.7g25.6g3.5g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445