Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g83g150kcal2.1g6.7g12.5g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g200g340kcal40g0g20g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)208g729kcal26.7g145.1g4g6.7g
Plus maito (Valio), annos 100g42g17kcal2.1g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Ingman Pohjanpoika juusto63g247kcal15g1.2g20g0g
Tomaatti, tuore83g17kcal0.5g3.2g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g3232kcal192g323.4g127.6g18g
Valittu annoskoko855g1616kcal96g161.7g63.8g9g
Annoskoko puolitettuna428g808kcal48g80.9g31.9g4.5g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445