Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)500g125kcal5g27.5g0g7g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Basilika, kuivattu 1.9g4.8kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Mustapippuri 1.9g5.2kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 250g419kcal69.4g0g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2330g1515kcal156g75.4g66g21.6g
Valittu annoskoko1165g757kcal78g37.7g33g10.8g
Annoskoko puolitettuna583g379kcal39g18.9g16.5g5.4g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802