Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)600g150kcal6g33g0g8.4g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 2.3g5.7kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 300g503kcal83.3g0g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2796g1817kcal187.2g90.6g79g26g
Valittu annoskoko1398g909kcal93.6g45.3g39.5g13g
Annoskoko puolitettuna699g454kcal46.8g22.7g19.8g6.5g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802