Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)700g175kcal7g38.5g0g9.8g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 26g28kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Basilika, kuivattu 2.6g6.7kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Mustapippuri 2.6g7.3kcal0.3g1g0.1g0.7g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 350g586kcal97.1g0g21.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3262g2120kcal218.4g105.4g92.2g30.4g
Valittu annoskoko1631g1060kcal109.2g52.7g46.1g15.2g
Annoskoko puolitettuna816g530kcal54.6g26.4g23.1g7.6g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802