Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)901g225kcal9g49.5g0g12.6g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Basilika, kuivattu 3.4g8.6kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Mustapippuri 3.4g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 450g754kcal124.9g0g27.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4194g2726kcal280.8g135.6g118.4g38.8g
Valittu annoskoko2097g1363kcal140.4g67.8g59.2g19.4g
Annoskoko puolitettuna1049g682kcal70.2g33.9g29.6g9.7g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802