Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)100g25kcal1g5.5g0g1.4g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 50g84kcal13.9g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g303kcal31.2g15g13.2g4.4g
Valittu annoskoko233g152kcal15.6g7.5g6.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna117g76kcal7.8g3.8g3.3g1.1g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802