Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1600g400kcal16g88g0g22.4g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Basilika, kuivattu 6g15kcal0.9g1.2g0.2g2.4g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 800g1339kcal221.9g0.1g49.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7452g4844kcal498.8g241.2g210.4g69g
Valittu annoskoko3726g2422kcal249.4g120.6g105.2g34.5g
Annoskoko puolitettuna1863g1211kcal124.7g60.3g52.6g17.3g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802