Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)300g75kcal3g16.5g0g4.2g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Basilika, kuivattu 1.1g2.9kcal0.2g0.2g0g0.5g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 150g251kcal41.6g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1398g909kcal93.6g45g39.4g13g
Valittu annoskoko699g454kcal46.8g22.5g19.7g6.5g
Annoskoko puolitettuna350g227kcal23.4g11.3g9.9g3.3g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802