Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400g100kcal4g22g0g5.6g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 200g335kcal55.5g0g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1863g1211kcal124.8g60.2g52.6g17.2g
Valittu annoskoko932g605kcal62.4g30.1g26.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna466g303kcal31.2g15.1g13.2g4.3g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802