Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g375g225kcal5.6g48.8g0.4g3.4g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl2g17kcal0g0g2g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)300g480kcal57g0g27g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.3g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0g
Sinappi 11g15kcal0.5g1.6g0.7g0.2g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g225g77kcal0.5g16g0.7g4.1g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Persilja75g9kcal1.1g0.8g0.2g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2695g1775kcal131g164g62.4g28.6g
Valittu annoskoko1347g888kcal65.5g82g31.2g14.3g
Annoskoko puolitettuna674g444kcal32.8g41g15.6g7.2g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129