Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g625g375kcal9.4g81.3g0.6g5.6g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)500g800kcal95g0g45g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3.8g8.6kcal0.4g1.4g0.1g0g
Sinappi 19g25kcal0.8g2.6g1.1g0.3g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g375g128kcal0.8g26.6g1.1g6.8g
Hunaja 25g83kcal0.1g20.2g0g0g
Persilja125g15kcal1.8g1.4g0.3g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4490g2959kcal218.2g273g103.2g47.6g
Valittu annoskoko2245g1479kcal109.1g136.5g51.6g23.8g
Annoskoko puolitettuna1123g740kcal54.6g68.3g25.8g11.9g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129