Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g750g450kcal11.3g97.5g0.8g6.8g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)600g960kcal114g0g54g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4.5g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Sinappi 23g30kcal1g3.2g1.4g0.4g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g450g153kcal0.9g32g1.4g8.1g
Hunaja 30g99kcal0.2g24.2g0g0g
Persilja150g18kcal2.1g1.7g0.3g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5388g3550kcal262g327.8g124.2g57.2g
Valittu annoskoko2694g1775kcal131g163.9g62.1g28.6g
Annoskoko puolitettuna1347g888kcal65.5g82g31.1g14.3g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129