Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Peruna, keskikokoinen 60g875g525kcal13.1g113.8g0.9g7.9g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl4.6g40kcal0g0g4.6g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)700g1120kcal133g0g63g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g5.3g12kcal0.6g2g0.2g0g
Sinappi 26g35kcal1.2g3.7g1.6g0.4g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g525g179kcal1.1g37.3g1.6g9.5g
Hunaja 35g116kcal0.2g28.3g0g0g
Persilja175g21kcal2.5g1.9g0.4g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6286g4142kcal305.6g382.4g145g66.6g
Valittu annoskoko3143g2071kcal152.8g191.2g72.5g33.3g
Annoskoko puolitettuna1572g1036kcal76.4g95.6g36.3g16.7g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129