Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g1000g600kcal15g130g1g9g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)800g1280kcal152g0g72g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g6g14kcal0.7g2.3g0.2g0g
Sinappi 30g39kcal1.3g4.2g1.8g0.5g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g600g204kcal1.2g42.6g1.8g10.8g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Persilja200g24kcal2.8g2.2g0.4g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7182g4733kcal349g436.8g165.2g76g
Valittu annoskoko3591g2366kcal174.5g218.4g82.6g38g
Annoskoko puolitettuna1796g1183kcal87.3g109.2g41.3g19g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129