Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Peruna, keskikokoinen 60g1125g675kcal16.9g146.3g1.1g10.1g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)900g1440kcal171g0g81g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g6.8g16kcal0.7g2.6g0.2g0g
Sinappi 34g44kcal1.5g4.8g2g0.6g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g675g230kcal1.4g47.9g2g12.2g
Hunaja 45g149kcal0.2g36.4g0g0g
Persilja225g27kcal3.2g2.5g0.5g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8083g5326kcal392.8g491.8g185.8g85.6g
Valittu annoskoko4041g2663kcal196.4g245.9g92.9g42.8g
Annoskoko puolitettuna2021g1332kcal98.2g123g46.5g21.4g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129