Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.3g0.1g1.1g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)100g160kcal19g0g9g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Sinappi 3.8g4.9kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g75g26kcal0.2g5.3g0.2g1.4g
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Persilja25g3kcal0.4g0.3g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana898g592kcal44g54.6g20.6g9.6g
Valittu annoskoko449g296kcal22g27.3g10.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna225g148kcal11g13.7g5.2g2.4g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129