Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1250g750kcal18.8g162.5g1.3g11.3g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl6.5g58kcal0g0g6.5g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1000g1600kcal190g0g90g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g7.5g17kcal0.8g2.9g0.2g0g
Sinappi 38g49kcal1.6g5.3g2.3g0.6g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g750g255kcal1.5g53.3g2.3g13.5g
Hunaja 50g165kcal0.3g40.4g0g0g
Persilja250g30kcal3.5g2.8g0.5g20g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8980g5918kcal436.2g546.4g206.8g95g
Valittu annoskoko4490g2959kcal218.1g273.2g103.4g47.5g
Annoskoko puolitettuna2245g1480kcal109.1g136.6g51.7g23.8g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129