Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.8g32.5g0.3g2.3g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)200g320kcal38g0g18g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.5g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Sinappi 7.5g10kcal0.3g1.1g0.5g0.1g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g150g51kcal0.3g10.7g0.5g2.7g
Hunaja 10g33kcal0g8.1g0g0g
Persilja50g6kcal0.7g0.6g0.1g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1796g1183kcal87.2g109.6g41.4g19g
Valittu annoskoko898g592kcal43.6g54.8g20.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna449g296kcal21.8g27.4g10.4g4.8g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129