Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g600g186kcal5.5g43.3g0.8g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)267g609kcal50.7g0g45.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g67g173kcal20g1.3g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g1973kcal154.2g95.6g112.4g2.2g
Valittu annoskoko1000g987kcal77.1g47.8g56.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna500g493kcal38.6g23.9g28.1g0.6g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353