Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g1050g326kcal9.6g75.7g1.5g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)467g1066kcal88.7g0g79.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g117g303kcal35g2.3g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g3453kcal269.6g167.2g197g4g
Valittu annoskoko1750g1727kcal134.8g83.6g98.5g2g
Annoskoko puolitettuna875g863kcal67.4g41.8g49.3g1g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353