Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g1200g372kcal10.9g86.5g1.7g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)533g1219kcal101.3g0g90.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g133g347kcal40g2.7g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g3947kcal307.8g191.2g225.4g4.6g
Valittu annoskoko2000g1973kcal153.9g95.6g112.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna1000g987kcal77g47.8g56.4g1.2g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353