Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g1350g419kcal12.3g97.3g1.9g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)600g1371kcal114g0g102g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g150g390kcal45g3g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g4440kcal346.6g215g253.4g5.2g
Valittu annoskoko2250g2220kcal173.3g107.5g126.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna1125g1110kcal86.7g53.8g63.4g1.3g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353