Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g150g47kcal1.4g10.8g0.2g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)67g152kcal12.7g0g11.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g17g43kcal5g0.3g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g493kcal38.6g23.8g28g0.6g
Valittu annoskoko250g247kcal19.3g11.9g14g0.3g
Annoskoko puolitettuna125g123kcal9.7g6g7g0.2g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353