Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g1800g558kcal16.4g129.8g2.5g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)800g1828kcal152g0g136g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g200g520kcal60g4g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g5920kcal462g286.8g337.8g6.8g
Valittu annoskoko3000g2960kcal231g143.4g168.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna1500g1480kcal115.5g71.7g84.5g1.7g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353