Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g300g93kcal2.7g21.6g0.4g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)133g305kcal25.3g0g22.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g33g87kcal10g0.7g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g987kcal76.8g47.8g56.4g1.2g
Valittu annoskoko500g493kcal38.4g23.9g28.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna250g247kcal19.2g12g14.1g0.3g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353