Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g450g140kcal4.1g32.4g0.6g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)200g457kcal38g0g34g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g50g130kcal15g1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g1480kcal115.6g71.6g84.4g1.8g
Valittu annoskoko750g740kcal57.8g35.8g42.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna375g370kcal28.9g17.9g21.1g0.5g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353