Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g450g427kcal89.9g0g7.6g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Makaroni, tumma 450g1617kcal60.7g295.4g13.5g26.5g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g375g154kcal5.2g30.3g1.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g375g450kcal12.7g13.5g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g5427kcal337g678.4g134.4g53g
Valittu annoskoko1656g2713kcal168.5g339.2g67.2g26.5g
Annoskoko puolitettuna828g1357kcal84.3g169.6g33.6g13.3g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001