Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g50g48kcal10g0g0.8g0g
Rypsiöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Makaroni, tumma 50g180kcal6.7g32.8g1.5g2.9g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g42g17kcal0.6g3.4g0.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g42g50kcal1.4g1.5g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g603kcal37.4g75.4g14.8g5.8g
Valittu annoskoko184g302kcal18.7g37.7g7.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna92g151kcal9.4g18.9g3.7g1.5g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001