Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g500g475kcal99.9g0g8.5g0g
Rypsiöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Makaroni, tumma 500g1796kcal67.4g328.2g15g29.5g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g416g171kcal5.8g33.7g1.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g416g500kcal14.2g15g41.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g6030kcal374.6g753.8g149.2g59g
Valittu annoskoko1840g3015kcal187.3g376.9g74.6g29.5g
Annoskoko puolitettuna920g1507kcal93.7g188.5g37.3g14.8g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001