Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g150g143kcal30g0g2.5g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Makaroni, tumma 150g539kcal20.2g98.5g4.5g8.8g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g125g51kcal1.7g10.1g0.4g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g125g150kcal4.2g4.5g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1105g1810kcal112.2g226.2g44.8g17.6g
Valittu annoskoko553g905kcal56.1g113.1g22.4g8.8g
Annoskoko puolitettuna276g453kcal28.1g56.6g11.2g4.4g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001