Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g200g190kcal40g0g3.4g0g
Rypsiöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Makaroni, tumma 200g719kcal27g131.3g6g11.8g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g167g68kcal2.3g13.5g0.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g167g200kcal5.7g6g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1472g2412kcal150g301.6g59.8g23.6g
Valittu annoskoko736g1206kcal75g150.8g29.9g11.8g
Annoskoko puolitettuna368g603kcal37.5g75.4g15g5.9g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001