Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Inkivääri, tuore, silputtu15g12kcal0.3g2.7g0.1g0.3g
Currytahna punainen30g78kcal0.6g2.7g7.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g40g39kcal1.7g6.8g0.1g2g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g401g702kcal6g10g70.2g0g
Katkarapu 542g370kcal78.2g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g2708kcal176.2g49.8g197.4g5.4g
Valittu annoskoko1062g1354kcal88.1g24.9g98.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna531g677kcal44.1g12.5g49.4g1.4g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.3g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666