Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g181kcal0g0g20.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu20g16kcal0.4g3.6g0.2g0.4g
Currytahna punainen40g104kcal0.8g3.7g9.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g54g51kcal2.2g9.1g0.1g2.6g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g535g936kcal8g13.4g93.6g0g
Katkarapu 722g494kcal104.3g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g3611kcal235g67g263.2g7g
Valittu annoskoko1416g1805kcal117.5g33.5g131.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna708g903kcal58.8g16.8g65.8g1.8g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666