Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.5g2kcal0g0.4g0g0.1g
Currytahna punainen5g13kcal0.1g0.5g1.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g6.7g6.4kcal0.3g1.1g0g0.3g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g67g117kcal1g1.7g11.7g0g
Katkarapu 90g62kcal13g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g451kcal29.2g8.2g32.8g1g
Valittu annoskoko177g226kcal14.6g4.1g16.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna89g113kcal7.3g2.1g8.2g0.3g
Arvot/100g100g127kcal8.2g2.3g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666