Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g226kcal0g0g25.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu25g20kcal0.5g4.5g0.2g0.5g
Currytahna punainen50g130kcal1.1g4.6g12g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.1g4.4g0.2g0.5g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g67g64kcal2.8g11.4g0.1g3.3g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g669g1170kcal10g16.7g117g0g
Katkarapu 903g617kcal130.3g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3540g4514kcal293.8g83.6g329g8.8g
Valittu annoskoko1770g2257kcal146.9g41.8g164.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna885g1129kcal73.5g20.9g82.3g2.2g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666