Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Inkivääri, tuore, silputtu30g24kcal0.5g5.3g0.2g0.6g
Currytahna punainen60g156kcal1.3g5.5g14.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g80g77kcal3.4g13.6g0.2g3.9g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g800g1400kcal12g20g140g0g
Katkarapu 1080g739kcal156g0g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4236g5401kcal351.6g99.8g393.8g10.4g
Valittu annoskoko2118g2701kcal175.8g49.9g196.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna1059g1350kcal87.9g25g98.5g2.6g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666