Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Inkivääri, tuore, silputtu5g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Currytahna punainen10g26kcal0.2g0.9g2.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.3g5.6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g13g13kcal0.6g2.3g0g0.7g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g134g234kcal2g3.3g23.4g0g
Katkarapu 181g124kcal26.1g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g903kcal58.8g16.6g65.6g1.8g
Valittu annoskoko354g451kcal29.4g8.3g32.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna177g226kcal14.7g4.2g16.4g0.5g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.3g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666