Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Inkivääri, tuore, silputtu13g10kcal0.2g2.2g0.1g0.3g
Currytahna punainen25g65kcal0.5g2.3g6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g33g32kcal1.4g5.7g0.1g1.6g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g334g585kcal5g8.4g58.5g0g
Katkarapu 451g309kcal65.2g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1770g2257kcal146.8g41.8g164.6g4.4g
Valittu annoskoko885g1129kcal73.4g20.9g82.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna443g564kcal36.7g10.5g41.2g1.1g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666