Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 50g11kcal0.5g1.3g0.2g1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper50g145kcal13g0g10.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g488kcal27g2.6g41.4g2g
Valittu annoskoko110g244kcal13.5g1.3g20.7g1g
Annoskoko puolitettuna55g122kcal6.8g0.7g10.4g0.5g
Arvot/100g100g222kcal12.3g1.2g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300672