Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 500g106kcal4.7g12.5g1.5g9.5g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper500g1450kcal130g0g105g0g
Ruokaöljy keskiarvo 100g883kcal0g0g99.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g4879kcal269.4g25g412.8g19g
Valittu annoskoko1100g2440kcal134.7g12.5g206.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna550g1220kcal67.4g6.3g103.2g4.8g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300672