Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 150g32kcal1.4g3.8g0.5g2.9g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper150g435kcal39g0g31.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g1464kcal80.8g7.6g124g5.8g
Valittu annoskoko330g732kcal40.4g3.8g62g2.9g
Annoskoko puolitettuna165g366kcal20.2g1.9g31g1.5g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.2g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300672