Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 200g43kcal1.9g5g0.6g3.8g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper200g580kcal52g0g42g0g
Ruokaöljy keskiarvo 40g353kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g1952kcal107.8g10g165.2g7.6g
Valittu annoskoko440g976kcal53.9g5g82.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna220g488kcal27g2.5g41.3g1.9g
Arvot/100g100g222kcal12.3g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300672