Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 250g53kcal2.4g6.3g0.8g4.8g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper250g725kcal65g0g52.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 50g442kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g2440kcal134.8g12.6g206.6g9.6g
Valittu annoskoko550g1220kcal67.4g6.3g103.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna275g610kcal33.7g3.2g51.7g2.4g
Arvot/100g100g222kcal12.3g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300672