Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 300g64kcal2.8g7.5g0.9g5.7g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper300g870kcal78g0g63g0g
Ruokaöljy keskiarvo 60g530kcal0g0g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g2928kcal161.6g15g247.6g11.4g
Valittu annoskoko660g1464kcal80.8g7.5g123.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna330g732kcal40.4g3.8g61.9g2.9g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300672