Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 350g74kcal3.3g8.8g1.1g6.7g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper350g1015kcal91g0g73.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 70g618kcal0g0g69.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g3416kcal188.6g17.6g289g13.4g
Valittu annoskoko770g1708kcal94.3g8.8g144.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna385g854kcal47.2g4.4g72.3g3.4g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300672